ARCHÍVUM

TE IS NYOMTAD A PEDÁLT?

A kislányok a babákért vannak odáig, a kisfiúk az autókért. Beidegződött és teljesen természetes a nemek közötti eltérés mutatkozik meg a játékhasználatban. Ez régen is így volt.

BRG MK-27 – A ZENE MINDENKIÉ

Ha szeretsz nosztalgiázni, akkor valószínűleg azok a tárgyak látványa is lázba hoz, amely fiatalságod, gyermekkorod meghatározó darabjai voltak. A búvármagnó minden kétséget kizáróan nosztalgikus darab.

ÍRT ÉS VETKŐZÖTT

A nyolcvanas évek klasszikus használati tárgyai közé nemcsak a Szokol rádió, a kempingszék és asztal, a nippek és a horgolt terítők tartoztak, hanem egy íróeszköz is.

CSAK A MEGJELENÉS VOLT MÁS

A gyerekek kétfélék lehetnek. Vagy szeretik a babakocsis utazást, vagy nem. Mindenesetre a szülők számára nagy segítséget jelent, ha nem a két keze között kell cipelnie gyermekét. Erre már régen rájöttek.

A FÉLTÉGLA NEM FÉRT A ZSEBBE

A telefon ma már sokkal többet jelent és ad is a kor emberének, mint hajdanán a mobiltelefonok. Manapság az alapkészülékek is képesek az internetelérésre, és nem is olyan nagy dolog, de régebben ez nem így volt.

HÁROMKEREKŰ KOTLÓKERGETŐ, MEGVAN?

Mond-e valakinek valamit az a szó, hogy kotlókergető? Van, aki előtt valószínűleg azonnal felsejlik egy háromkerekű jármű képe.