Aki nem tudná, a Tamagotchi egy olyan kis technikai kütyü volt, amely az űrtechnológiával volt akkoriban egyenértékű az 1990-es években. A kor modern játéka volt, és a már lakótelepekben élő családok számára egy pótlékot jelentett. A háziállatok pótlása.

Minden gyermek előbb vagy utóbb rimánkodik egy házi kedvencért szüleinek, de a városi élet megnehezíti azt. A Tamagotchi ezt a hiányt kívánta enyhíteni, hiszen a kis kütyüt "etetni", "itatni" kellett.

A retro érzés felelevenítésén fáradozott a japán Bandai cég, így újból elérhetővé tették az állatos készüléket, játékot. Amerika sem adta fel azt a tervét, hogy visszahozza közénk a Tamagotchit, így Tamagotchi On néven keltette újra életbe a kütyüt.  Az új technika azonban csak nyáron lesz elérhető, de az új változat már más készülékekkel is képes lesz kommunikálni, megfelelő hatótávolságon belül. A Tamagotchi tehát akár társas játékká is válhat.

Ha nálunk is elérhető lesz, vajon a mostani gyerekeket is lázba fogja hozni?

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: https://flic.kr/p/291tjJ, https://flic.kr/p/R3EKx8 | videó: https://www.youtube.com/watch?v=V3GWrAJ9P-8