Apró műanyag csatok

Sajnos a válogatásba nem került be a húsz évvel ezelőtt akkora népszerűségnek örvendő cumi-mánia, de ez annak is betudható, hogy talán Amerikában nem söpört végig akkora lendülettel, mint hazánkban. A pillangós csat mellett viszont már nem mentek el a thegloss.com szerkesztői és igazuk is van, hiszen ez a darab a tökéletes frizura tartozékát jelentette a kilencvenes években. Az amazon.com-on 5 dollárért (1149 forint) beszerezhető kiegészítő nélkül akkoriban szinte lehetetlen volt elképzelni az Olsen ikreket, Sarah Michell Gellart vagy Alicia Silverstone-t.

Bohém kalap

Legalábbis biztos bohémnak érezték magukat benne viselőik. A forma leginkább bársonyból vagy farmerból készült változatban volt trendi, a legmenőbbek pedig a rózsával díszített típust hordták a fejükön. A semmihez nem passzoló, hippikorszakot idéző kalap a hazánkban is nagy sikerrel futó The Big Bang Theory-nak köszönhetően tért vissza a köztudatba.

Bőszárú farmer

Még nehezen tudjuk elképzelni, de nemsokára egy időre újra kikopik a divatból a legtöbb nő számára előnyös szűk skinny farmer, melyet várhatóan az a bőszárú farmer vált majd a sorban, ami alkattól függetlenül mindenkinek elefántlábakat kölcsönöz majd. A hetvenes években divatba jött hippifazon már egy-két helyen akár 6-7 ezer forintos áron is beszerezhető.