A Facebook közösségi oldalon is számos hír olvasható a vírussal kapcsolatosan. Vannak, akik ezt már annyira megelégelték, hogy arra buzdítanak másokat, hogy házi kedvenceik fotójával vagy régi gyermekkori képeikkel töltsék meg a közösségi oldalt. A bezártság, az otthoni lét idejét ne a rettegés és a bizonytalanság uralja, hanem lássuk meg a jót és a lehetőségeket is.

A régi, gyermekkori képekről pedig a saját gyermekkorom jutott eszembe. Most visszanézve azokat a fotókat, igazi felfedezéseket tehetünk. Rájöhetünk arra, hogy gyermekünk mennyire hasonlít ránk, milyen ruháink, frizuránk, játékaink voltak régen, és ma mennyire viccesnek hatnak azok.

A 80-as években, a 90-es évek elején minden iskolai fotózás nagyjából egyen sémában történt. A fiúk katonai jelmezbe öltözve álltak az óvodai polc előtt, és leginkább a jó hangulat csíráját sem lehetett felfedezni az amúgy önfeledt, vidám gyerekekben. A lányok babával a kezükben sírtak, vagy vágtak morcos képet a fotózáskor.

A fekete-fehér képek, a bilifrizurás fiúk és lányok fotója kelt most jó hangulatot sokakban. A még idősebb korosztály is beszállt a kihívásba, és a nagy masnival díszített frizurájú kislányokról készült fekete-fehér gyermekfotók is elözönlik a Facebook-ot.

Keress elő néhány gyermekkori fotót magadról, hidd el, jó szórakozás lesz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: pixabay.com