12. hely
Még mindig a Beverly Hills 90210. És a hajpánt!

Az ott Donna fején divatos darab. Nem, nem teniszedzésről érkezett, nem is futni készül. Ő egyszerűen most épp így szép, és kész.

11. hely
Végre ideért Udo Brinkmann! De milyen nadrágban, milyenben!

Udo Brinkmann és a Modern Talking – ezekben az években tuti kint volt valamelyikről poszter minden második lányszoba falán. Nekem nem volt, de szerettem volna, és nem, nem árulom el, hogy melyikükről. Mindenesetre nincs sok hozzáfűznivaló ehhez a csodálatos fürdőnadrághoz. Hozzá pedig tökéletes kiegészítőnek bizonyul a mellszőrzet és a diszkrét lánc.

10. hely 
Linda. Csodálatos.

Én komolyan úgy emlékeztem, hogy Linda mindig fehér karateruhában (?) volt. Úgy látszik viszont, hogy mégsem. Annyira nem, hogy simán szét tud csapni egy metróaluljárót fantasztikus, csíkos szoknyában is, hozzá illő kistáskával, betűrt farmeringgel és tornacipőben.

9. hely
Szomszédok, csak semmi vidámság

Valószínűleg rendezői koncepció lehetett ennél a jelenetnél, hogy feltétlenül lehangoló és bánatos legyen a ruha mindegyik szereplőn. Íme a nagybetűs valóság, vagy valami ilyesmi. Azért egészen mosolygósak tudtak maradni Ábel Anitáék. Vagy talán csak beletörődtek.