16. hely
Fodorban úszik Jane és a Melrose Place

Itt az idő, hogy áldozzunk az úgynevezett csinosabb daraboknak is. A Melrose Place-ben, a kilencvenes évek egyik legaddiktívabb sorozatában több ilyen is akadt. Kezdetnek tekintsük meg ezt a visszafogott piknikezésre szánt összeállítást kötelezően hónaljig csomózott blúzzal, uszálynyi fodorral és koptatott farmerrel. Íme.

15. hely
Folklór és talpig farmer a Klinika szereplőin

Persze hogy a Klinikáról mindenkinek Udo Brinkmann jut eszébe. Jön majd ő is, nyugalom, de a nádtetős idillben azért nélküle is jól mutat a farmer farmerrel, és persze farmerrel. Lehetőleg hálózsákfazonban persze.

14. hely
Selyempizsama divatos blúzként: Família Kft.

Ez a sorozat a színes, mintás, lebernyegként lifegő blúzok temploma volt. Ez a különösen szép darab például szinte biztos, hogy egyaránt számított ideális nappali vagy éppen esti viseletnek.

13. hely
Beverly Hills 90210

A lányok divatot diktáltak, na. Kár lenne elvitatni. Nagyjából minden részben produkáltak valami hajmeresztőt, ami akkori szemmel természetesen végtelenül menőnek tűnt. Például mi gond van abban, ha valaki bikinifelső méretű felsőben érkezik az iskolába? Végül is felvett hozzá egy sortot is, ugye.