Dőljön le a fal!

Nincs több akadály. Az kötött koreográfiára táncoló popcsapatok egyik legjobbika volt itthon a Fresh, a bugyuta slágerekkel és feszes testű lányokkal. Ehhez képest ezt, amit mostanában tolnak már nézni és hallgatni is sokkal fájdalmasabb, annyira középszer. Zúgjon a vihar...

Na, ki van a házban?

Remélem senki nem gondolta, hogy megússzátok a magyar Scooter nélkül! A Kozmix a házban annyira alapja volt minden bulinak, hogy az hihetetlen. Tiéd az élet, tiéd a tánc... Az egyik legalapabb partisláger volt, és szerintem ha magának a Kozmixnak nem is, de ennek a számnak mai napig töretlen a népszerűsége. Igen, ez lesz ami most neked kell!

Végszó helyett

Nyilván, mivel tízelemű a lista, a magyar bulislágerek száma a 90-es évekből meg közel végtelen, nyilván lesz csomó minden, amit ti hiányoltok róla, de igyekeztem tényleg tíz olyat bepakolni, amit lenyomtak minden buliban. Kivéve Kozsó Bad Manje, nekik voltak sokkal jobban megtolt számaik is, de egyik sem olyan embertelenül borzasztó mai szemmel nézve, mint ez. Úgyhogy itt tettem egy kivételt. Jó szórakozást, jó nosztalgiát!