Akkor tűnt fel a színen a csak lányokból álló együttes, amikor porondon volt a Take That és a Backstreet Boys. A csak lányoknak kedvező fiúkból álló együtteseket ellensúlyozták a Spice Girls tagjai. Minden idők egyik legismertebb lányegyütteseként említhető, amelyet 1994-ben alapított öt fiatal brit hölgy. Név szerint Melanie Brown, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Chisholm és Emma Bunton.

A csapat nagy sikereket ért el, mígnem Geri Halliwell 1998-ban ki nem lépett az együttesből és szólókarrierjére koncentrált tovább. Így Geri nélkül ugyan, de folytatták a munkát és lemezt is megjelentettek. Ekkor már a többiek is kifelé kezdtek kacsintgatni és ugyancsak saját karrierjüket kezdték kiépíteni. Victoria férjhez ment a híres focistához, David Beckhamhez, majd első gyermekükkel is várandós lett, de Melanie Brown is anya örömök elé nézett.

A közös munkának és a közösen elért sikereknek tehát hamar vége szakadt. Majdcsak mindegyikük a zene területén mozogott tovább. Aki nem énekelt, az zenét szerzett, de Victoria Beckham inkább a divat világába merült bele annyira, hogy saját divatmárkát teremtett és abban teljesedett ki.

Amikor már azt hittük, hogy nincs többé Spice Girls, akkor 2007-ben bejelentették a lányok a visszatérésüket. A londoni nyári olimpiai játékok záróünnepségén, azaz 2012-ben újból együtt léptek a színpadra. Olykor készül az öt hölgyről közös fotó, amely sok rajongót azzal kecsegtet, hogy talán újból összeáll az együttes.

Victoria Beckham volt az, aki az együttesről készült friss képét közösségi oldalára feltöltötte, úgy tűnik, hogy épp miatta nem fog újból összeállni az együttes, hiszen nem akar énekelni. Az egykori Spice Girls tagok nemrégiben tárgyaltak közös jövőjükről, de ha csak egyikük is nem akarja folytatni azt, amibe egykor közösen fogtak bele, akkor a Spice Girls sem létezik. Az is lehet, hogy az együttes jelen lesz Harry herceg és Meghan Markel esküvőjén, és összeállnak arra az időre, azonban minden olyan képlékeny még.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | Képek: vogue.com.au, time.com | Videó: youtube.com