Elég csak régebbi fotóinkat megnézni, és egy tíz évvel korábbi fotón újra látni egykori önmagunkat is nagyon más, nemhogy gyerekként, tiniként. Márpedig a kilencvenes évek egyik nagyon menő darabja volt a haspóló. A mell alá érő aprócska ruhadarab viselésével felvállaltuk testünket. A hasat szabadon hagyó rész tehát nem az önbizalom hiányos lányok viselete volt. Pláne, hogy a kor énekesei, színészei is fel-felvették ezt a darabot, így aztán tényleg csak a merész, magukkal elégedettek hordták.

Ha te is találsz olyan fotókat magadról, amelyik haspólós korszakod legjavát élted, akkor azzal is tisztában lehetsz, hogy meg voltál magaddal elégedve. Talán még most is elismerően tekintesz az ilyen fotóidra.

Ezek a darabok ugyan a 90-es évek után letűntek a divatlistáról, de nemrégiben megint lehet ezzel találkozni. Tehát, ha lányaink újból viselni szeretnék a hasukat kivillantó darabokat, akkor arról van szó, hogy gyermekünk hihetetlen jó genetikai adottságokkal rendelkezik (nekünk köszönhetően) és elégedett önmagával, de szó van arról is, hogy a divat körforgása utol érte önmagát. Nem megszűnt, hanem újból visszatért, mint a haspóló is.

Aki pedig elégedett volt testi adottságaival, az menő volt. A menők aspólóban virítottak, mint a Spice Girls.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: pexels.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ&start_radio=1&list=RDEMZt_G1RmOYuF5WTO_iIuPLA