Fejkendő

Ha a száraz sampon már nem segítene, akkor újra felköthetjük az egyik legnépszerűbb uniszex kiegészítőt, a fejkendőt. Egyenlőre még tippünk sincs, mivel hordjuk majd a kultikus darabot, de ehhez inspirációul szolgálhat Jeremy Scott Moschinónak tervezett 2015-ös Resort kollekciója, a tervező ugyanis egyből a ruhára applikálta rá a jól ismert fejkendő mintát.

Napszemüveg sárga üveggel

Nem csoda, hogy a kilencvenes évekre mindenki olyan boldogan emlékszik vissza, hiszen boldog-boldogtalan színes lencsével ellátott napszemüveget viselt. Ilyen rózsaszín, sárga vagy kék üveges szemüvege volt többek között az Olsen ikreknek, Princenek, Ozzy Osbournenak, Bononak és Robbie Williamsnek is.

Hangulatgyűrűk

Aki a kilencvenes években töltötte le hangulatingadozással teli kamaszkorát, az biztosan emlékszik a hangulatgyűrűkre, amit napjainkban a #tuddhogymittettél vagy a #teszekaposztodra hashtaggel ellátott posztoknak felel meg a közösségi oldalakon. Sosem feledjük, hogy a világosbarna a menőséget szimbolizálta, míg a sötétkéktől szenvedélyessé, a feketétől pedig stresszessé váltunk. Állítólag.