Telitalpú cipő

Hála a brit lánycsapat, a Spice Girls stylistjainak, a kilencvenes években senki nem úszta meg a telitalpú cipő- és csizmaőrületet. Sőt, voltak akik még a 21.századba is Buffalo cipőben léptek át. Az elegánsnak nem mondható, de kényelmes fazon főleg Japánban volt menő az elmúlt években, de elnézve a divathetek őszi-téli kollekcióit a hűvösebb szezonban már mi sem kerülhetjük meg ilyen ormótlan lábbelik nélkül a következő telet.

Biciklis nadrág

Alapvetően a biciklis nadrág nem ment ki a divatból, csak visszakerült az utcáról a sportolókra. Nem állítjuk, hogy Axl Rose nem volt dögös a színpadon egy ilyen szűk és falatnyi darabban, de higgye el, soha nem fog úgy mutatni rajtunk a biciklis nadrág, mint az akkor aranykorát élő énekesen. Főleg nem bakanccsal vagy körömcipővel és elegáns felsővel. Mégis, a trendelőrejelzéseket elnézve, jövőre geometriai mintás nyomatokkal tér vissza a biciklis nadrág.

Suhogós kabát, avagy susidzseki

A korai kilencvenes évek egyik legcsúfabb alapdarabja a hipstereknek köszönhetően állítólag csicsásabbnál csicsásabb, fényes és mintás variációkban tér vissza az utcai divatba. A thegloss.com szerkesztője szerint három hónapon belül mindenki ilyenben fog járni New Yorkban. Csak reméljük, hogy jóslatuk nem válik valóra és senki nem hiszi el, hogy csinos lehet egy ilyen szabású darabban.