Aki már ennek az információnak is örült, mert úgy érezte, hogy életébe visszaköltözhet kicsit fiatalságának dallamai, az talán arra a műsorra is emlékszik, amelyet B. Tóth László vezetett. Az egykoron Petőfi Rádió sugárzásában nagy népszerűségnek örvendő Poptarisznya 1984-től egészen 2002-ig szórakoztatta a hallgatókat.

Most, azaz nyár óta nemcsak a Retro Rádió létezésének örülhetünk, hanem a Poptarisznya és B. Tóth Lászlónak is, ugyanis augusztus 19-étől a Retró Rádió műsorai között újból feléledt a Poptarisznya. Az 50-es évektől kezdődően egészen a 90-es évek dallamai között találhatjuk magunkat. Mintha visszacseppennénk a múltba, ugyanis a régről megszokott hangeffektekkel jelentkezik a Poptarisznya.

A most hetvenen túli B. Tóth László 23 éven keresztül volt a mára már kultikussá vált Poptarisznya műsorvezetője. Mind a zenei műsor, mind pedig B. Tóth László ismertté vált az egész országban.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=QpDn3PT9bbU