…de nem kell magadban dúdogatnod és a többi 90-es évek zenéje között kutatnod emlékeidben, ha részt veszel a Retro Balaton Fesztiválon.

A Balaton úgyis sokak úti célja, de ha még a retro hangulatot is kedveli az ember, akkor mindenképp ott a helye.

A Retro Balaton Fesztivált 2015-ben rendezték meg először. Fonyód adott helyet ennek a rendezvénynek. Olyan fellépők csábították nosztalgiázásra a fesztiválozókat, mint a Fresh együttes, Zoltán Erika, Ámokfutók, R-Go, de tiszteletét tette Hauber Zsolt (Bonanza Banzai billentyűse). Nem volt ez másképp 2016-ban sem, ám 2017-ben elmaradt a buli.

Most, egy év kihagyás után azonban újra düböröghetnek az egykor annyira kedvelt előadók dalai. Az idei Retro Balaton Fesztivál jelszava a szerelemre, boldogságra szólít fel: Love is in the air.

Ha még nem kaptál volna kedvet a nosztalgiához, hát csinálunk. Fonyódon, 2018. július 20-án, pénteken fellépnek: Bestiák, Groovehouse, Zoltán Erika, Kerozin, Kozmix, Desperado és a Fiesta, másnap, vagyis szombaton pedig Krisz Rudi, Mr.Rick, Erős VS Spigiboy, Ámokfutók, Ufo, DJ. Dominique és Dr. Alban dalaira élhetjük újra a múltunkat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu, fonyodinyar.com | képek: programturizmus.hu, koncert.hu | videó: facebook.com/balatoniretrofesztival