Az 1970-es évek közepén világhírnévre szert tevő, amúgy 1972-es alapítású svéd zenekar az ABBA. A négy tagú (Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad) együttes akkor lett igazán ismert, amikor 1974-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon nyertek a Waterloo számunkkal. Dalaikat szerte a világban ismerték, dúdolták, énekelték, így hazánkban is kedvelt együttes volt.

Az ABBA dalaira épülő Mamma Mia! című film 2008-ban került a mozivásznakra. A West End musical filmváltozata a Mamma Mia”, amely az ABBA egyik dalának címével vált ismertté és szeretetté.

A romantikus vígjáték szereplői és producerei között is nagy nevek szerepelnek. Ha nem láttad a filmet, akkor a részletekbe nem is mélyednénk bele, hátha kedvet csinálunk a mozizáshoz. Ha azonban láttad, szeretted, akkor talán már azt is hallottad (netán már láttad is), hogy már a mozikban látható a Mamma Mia! második része Sose hagyjuk abba alcímmel. Akinek az első rész elnyerte a tetszését, az a másodikban sem fog csalódni, legalábbis nagy valószínűséggel így lesz ez.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: filmtrailer.hu, celebmix.com | videók: youtube.com