Meglepő felfedezést tettem az utóbbi időben. A mai fiatalok közül többen olyan zenéket hallgatnak, vagy legalábbis ismernek, amely a 80-as években, azaz a szüleik fiatalkorban volt felkapott. Saját lányom esetében is azt tapasztaltam, hogy egyszerre kaptuk fel a fejünket egy-egy dalra. Ez még nem is lenne különleges, azonban ezek a dalok húsz-harminc vagy akár közel negyven éve voltak slágerek.

A különféle telefonos alkalmazásoknak és az internetnek köszönhetően azonban rátalálhatnak olyan zenékre, amelyeket mi is ismerünk. Elképesztő, hogy hány generáción átívelő dalok ezek, és a mai fiatalok ugyanúgy ismerhetik az A-ha számát, mint mi:

Ilyen az Eurythmics Sweet Dreams című száma is:

Karácsonyon már túl vagyunk, amikor felcsendülnek kötelezőszerűen a karácsonyi dalok, közöttük a Wham Last Christmas-ja is. A Wham előadásából ugyanúgy ismert lehet a Wake Me Up Before You Go-Go.

Cyndi Lauper Girls Just Want To Have Fun dalát ugyanúgy énekeleti mai fiatal, valamint lelkükben fiatal felnőttek is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: pixabay.com | videók: https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=djV11Xbc914&feature=emb_logohttps://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcghttps://www.youtube.com/watch?v=pIgZ7gMze7A&feature=emb_logohttps://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=PIb6AZdTr-A&feature=emb_logo