Dolly még ma is aktív énekes. Csapatával, a Dolly Roll-lal még most is fellépnek, de a Hungáriával vált ismertté neve. 1980-ban Dolly - vagyis eredeti nevén Penczi Mária Ilona – A Hungária tagjává vált, majd 1983-tól már a Dolly Roll csapatát erősítette. A Dolly Roll csapatát rajta kívül Flipper Öcsi, Kékes Zoltán, Novai Gábor, Fekete Gyula és Zsoldos Gábor alkották, akik együtt nagy sikereket értek el hazánkban és a környező országokban is.

A könnyűzenei élet egyik legismertebb csapatává vált a Dolly Roll, énekesnőjét pedig a rock and roll királynőjeként imádták.

Miután Novai Zoltán kivált a zenekarból 1992-ben az együttes Dolly néven folytatta tovább. Amikor azonban Kékes Zoltán elhunyt, úgy a Dolly Roll is végleg véget ért.

2017-ben azonban újraéledt a csapat Dolly Plusssz néven és bár a tagok neve változott, 2018 óta ebben a felállásban léteznek: Dolly, Palcsó Tamás (egykori Megasztáros), Erdélyi Frigyes, Kovács Erik, Doba Dániel, Schüszler Ferenc.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: pixabay.com | videók: https://www.youtube.com/watch?v=IoSap4D5aGA, https://www.youtube.com/watch?v=BHYlcgDpgRs