Mondjuk Donald rágó, krumplicukor, Zizi, Dunakavics, pilótakeksz, télifagyi, Túró Rudi, Kojak nyalóka, Balaton szelet, Limó üdítőpor, Négercsók. Ez utóbbiról lesz most szó.

Talán a Négecsók szó és annak gondolata sem mostanában fordult meg az agyadban és a szádon, de talán újból felrémlik a finomságnak az íze. A csokival bevont hab nemcsak a gyerekeket ejtette rabul, hanem a felnőtteket ugyanúgy.

A nyolcvanas években imádhatta az ország a Négercsókot, amely nemcsak megtalálható volt a boltokban, de nagy sikernek is örvendett.

A csokibevonatos, többféle ízesítésű hab elnevezése még inkább megjegyezhetővé tette az édességet. A Négercsók alapját az ostyalap adta, erre került rá a színezett és ízesített hab, majd a csokiöntet.

Már a nyál is összefut a szánkba, és habár voltak, akik kifogásolták a Négercsók ízét és minőségét, talán most még azok is szívesen gondolnak vissza gyermekkoruk édességére.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

Tartalom: szodasszifon.co.hu | képek: a képek illusztrációk, nem Négercsókok | videó: https://www.youtube.com/watch?v=zRR65Jj9luE