Alig fürdőruhában

Úristen, az UFO borzalmasan durván ment akkoriban mindenhol, amikor ha UFO Zsoltit meglátta az ember egy koszorú hölggyel, akkor nem az jutott eszébe, hogy futtatja őket. Ez a szám is és a Napolaj is borzasztó nyári sláger volt, és még ma is kegyetlenül horzsol. Dom-dom-digidom, a szívem nem adom!

A magyar Backstreet Boys

Amennyi nyálat a magyar tinilányok elfolyattak a Hip Hop Boysra, csoda, hogy nem dagadt fel a Balaton. Úgy szeretném, ha lenne szerencsém... Tudom, nyálas zene, kigyúrt srácok, szerelem, és egybetáncolós koreográfia. Úgy tűnik, ennyi kellett a sikerhez, mert a Hip Hop Boys döbbenetesen sikeres volt, minden létező lány imádta. Éjjel ott várok rád...

Kozsótincs, kozsótincs!

Hihetetlen, hogy Kozsó még ma is töretlenül nyomja. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy mennyiből kihozta ezt a számot: elég egyértelmű, hogy az angoltudása ekkor még nem volt éppen a csúcs, különben nem tolja le ennyire nullába a rímeket. És hát ez a szám a magyar akcentus ékessége szerintem. Bár lehet volt ismertebb száma, de ennek a létezése is rejtély számomra, mind a mai napig. Alszik még a lelkem.

Tied ez a fíling

Ha valakinek volt már szerencséje komolyabb 90-es évek bulihoz, az tudja, hogy amint beindul a Tedd fel a kezed elején a szignál, olyan eszméletlen POKOL szabadul el a táncközönségben, hogy abba még a tapasztaltabb veteránok is beleremegnek. Olyan csatasikítást engednek ki a nők, amilyen utoljára Mel Gibson küldött meg a Rettenthetetlenben. Hihetetlen hatással van a mai napig ez a szám, és lehet is rá veretni végül is. Újra hív egy szó.