ARCHÍVUM / játék

KISVAKOND

Ha kantáros, nagyobb zsebekkel felszerelt nadrágba bújt alakot látunk, lehet egyből van kire asszociálnunk. Talán még a mai generáció számára sem olyan idegen a Kisvakond személye és története.

ÜLŐKE, VIRÁGÁLLVÁNY, GYERMEKASZTAL ÉS MÉG MI MÁS?

A modern világban, a túlzsúfolt belvárosi otthonokban szükség van olyan bútorokra, amelyek többféleképp funkcionálnak. Nemcsak praktikusak, de helyszűke miatt is nagyon fontos.

ORSZÁG, VÁROS...

Akik abban a korban nőttek fel, amikor kénytelenek voltak nélkülözni a modern technikai eszközök használatát, azok az internet és a szuper applikációk nélkül is fel tudtak nőni.

CSATOS ÜVEGES, DE NEM BAMBI, MI AZ?

Egy költözés, lomtalanítás, pakolás során számos olyan tárgyra találhatunk rá, amely ugyan eldugva volt a szem elől, netán az orrunk előtt volt, csak nem úgy tekintettünk arra, mint érték.

NEBULÓKNAK NEBULÓT

Amikor a retro édességekről beszélünk, felszínre kerül a Zizi emléke, a még ma is kapható Dunakavics és a Franciadrazsé a gyermekeinket ugyanúgy megörvendezteti, mint minket annak idején.

KUKTA

Felnőttként szívesen emlékszünk vissza gyermekkorunk fontos, vagy kevésbé fontos, de még maradandó nyomot hagyott történéseire. Nem igaz?