ARCHÍVUM

KISVAKOND

Ha kantáros, nagyobb zsebekkel felszerelt nadrágba bújt alakot látunk, lehet egyből van kire asszociálnunk. Talán még a mai generáció számára sem olyan idegen a Kisvakond személye és története.

ÜLŐKE, VIRÁGÁLLVÁNY, GYERMEKASZTAL ÉS MÉG MI MÁS?

A modern világban, a túlzsúfolt belvárosi otthonokban szükség van olyan bútorokra, amelyek többféleképp funkcionálnak. Nemcsak praktikusak, de helyszűke miatt is nagyon fontos.

GÖRDÜLŐ TALPAK

A 70-80-as évek gyerekkorára a kevesebb játék, de az annál nagyobb találékonyság volt a jellemző. Mégsem unatkoztunk, mert találtunk magunknak megfelelő szórakozást.

A 90-ES ÉVEK PAPUCSA

Minden kornak megvan a maga stílusa, amelyhez ragaszkodtunk, akkor is, ha előnytelen volt, és akkor is, ha okozott akár kényelmetlenséget is.

MI KERÜL A FEJRE

Nagyanyáink viseletének kötelező darabjának mi számított? Ha a nyolcvanas években voltál kisgyermek, akkor valószínűleg az otthonka és a fejkendő ugrik be elsőnek.

ORSZÁG, VÁROS...

Akik abban a korban nőttek fel, amikor kénytelenek voltak nélkülözni a modern technikai eszközök használatát, azok az internet és a szuper applikációk nélkül is fel tudtak nőni.