ARCHÍVUM

VOLT EGYSZER EGY HASPÓLÓ

Mindig voltak és lesznek is olyan divattrendek, amelyek egykor ultramodernek, menők voltak, de ha mostani, felnőtt eszünkkel és jelenlegi tudatunkkal, külsőnkkel élve kellene viselni, inkább nevetségessé válnánk.

TWIST A PARKETTEN TANGÓVAL

Még lehet, hogy te is táncoltál a parketten, és lehet a házimunka részeként tetted ezt. Olykor twistet nem is a tánc érdekében jártunk.

AMIKOR MÉG MÁS VOLT A KARÁCSONY

Emlékezz csak vissza, hogy milyen volt gyermekkorod karácsonya! A fenyő és az ünnepi étel finom illata ugyanolyan jellemző volt, mint ma is, de talán ennyi a hasonlóság.

KARÁCSONYI KÉPESLAP, LEGYÉL RENDHAGYÓ!

Talán már mindenki aktívan éli az ünnepi készülődés többféle formáját. A legtöbbünket örömmel tölt el a szeretet ünnepének közeledése.

TÁTIKA, AMI MEGJÓSOLTA A JÖVŐNKET

Azok, akik a 80-90-es években voltak gyerekek, játékaik száma véges volt. A szabad levegő volt a játszóterük, jóval kevesebb játék mellett is boldog és szabad gyermekkort élhettek meg.

KÉKFESTŐ

A divat a kor szokásainak, ízlésvilágának megfelelőn, új anyagokkal, eljárásokkal, divatstílusokkal kiegészülve újul meg, de ugyanúgy beépíti az egykor népszerű elemeket is.